колеги можели някои да ми даде съвет за да се насоча от някъде при рязко сваляне на скороста имам чувството че ще се раглоби колата от вибрации в предницата примерно от 150 км да смъкне до 80 км при рязко сваляне на скороста а при нормално намаляне този проблем го ниама нормално ли е ако не е моляжи насочетеме от каде да започна да тарся проблема
Известие
Collapse
No announcement yet.
тресене на предницата при рязко намаляване на скороста
Collapse
X
-
По всяка вероятност проблема ти е в това, че са ти криви спирачните дискове.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
-
Първоначално публикувано от angel_1987 Покажи съобщениеот 150 км да смъкне до 80 км при рязко сваляне на скороста а при нормално намаляне този проблем го ниама
Comment
-
Първоначално публикувано от cuiceka Покажи съобщениеаз го имах този проблем , при мен беше от опекани накладки, като ги свалиха в сервиза направо се разпаднахаПървоначално публикувано от StanG Покажи съобщениеНе, че нещо ама сигурен ли си, че не е ABS-а това дето тресе при рязко спиране
колега все пак не карам москвич и знам какъв е ефекта от ABS-а със сигурност не е той1,8 16v TS 144кс,1998г
Comment
-
И аз съм за Изгорели накладки защото като тръгнеш сутрин на работа ми съдуждаш детето от ЦВИЛЕНЕ.......,така че и аз съм +1 за накладки и май ще хвана да ти купя едни хубави та да се наспива,ОК??>?>>?>>
и няма да караш с повече от 130 че е опасно ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Comment
-
И все пак е добре да знаем каква е колата т.е. да се рабере дали е с пллътни или вентилирани дискове. Невентелираните като се иносят повече започват да тресат сигурно и при вентилиранита става но това става като се стоплят хубава. започваш да спираш силно примерно от 150 и на 100км започва да тресе ако апочва от начало са или криви дискове или както казват колегите накладки.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
ДА Колега напиши каква ти е колата аз знам но другите колеги да не са врачки и докато те чакаме да напишеш аз ще им кажа че си новак във форума и да не ти се сърдят много, колата е АР 156 1,8 16v 98г цф2 дисковете не са вентилирани,и както казва колегата наистина може да са се поизносили много че ТИ не я спираш напоследък!!!!!
Last edited by tonov; d.m.y г., 23:26.
Comment
Comment